top of page

Voor personal stylisten die meer willen

Wil jij deel uitmaken van hét platform voor personal stylisten en imagocoaches?

Sluit je dan aan bij AFA styling.

AFA styling bouwt aan een nieuw initiatief.  Hét platform voor personal stylisten en imagocoaches die willen verbinden, beter gevonden willen worden door opdrachtgevers, willen sparren of samenwerken en hun kennis op peil willen houden. Hoe leuk en handig is dat?  

opendag.jpg
AFA_styling_logo_edited_edited_edited.jpg

Ons verhaal

Jaarlijks leiden we met Angel fashion Academy personal stylisten en imagocoaches op die zelfstandig aan de slag willen gaan om hun beroep met passie uit te voeren. Na de opleiding gaat het dan echt beginnen, het ondernemen. Je gaat aan de slag om je website te bouwen, je content te creëren, je social media kanalen in te richten, je netwerk uit te breiden, want jij wil snel met je eerste opdracht aan de slag. En dit is nog maar het begin van het eigen ondernemerschap. En dat eigen ondernemerschap kan best eenzaam zijn. Vanuit onze ambitie succesvolle Personal stylisten op te leiden en het mooie vak meer onder de aandacht van het grote publiek te brengen starten we daarom met het bouwen van hét platform voor personal stylisten AFA-styling.nl  Een platform waar je als personal stylist jezelf kunt presenteren aan je potentiële klanten, waar je kunt verbinden met collega's uit het vak, ideeën kunt delen en ook kunt samenwerken aan opdrachten. Als je bijvoorbeeld een grote klus hebt, is het gewoon handig dat je snel collega's kun inschakelen die je gaan helpen. Het platform richt zich ook op doorlopende ontwikkeling van het vak personal styling. Samen met vakgoeroes ontwikkelen we aanvullende leer-modules zodat jij je kennisniveau op peil kunt houden.  En dat is nog niet alles, we willen nog veel meer en zitten boordevol met nieuwe ideeën! De eerste stap is dat we Personal Stylisten en imagocaoches uitnodigingen zich vrijblijvend en geheel gratis aan te melden bij AFA-styling zodat we kunnen gaan bouwen aan het platform. We starten met het bouwen van de vraag en aanbod rubriek, zodat jij jouw diensten als personal stylist inclusief portfolio gratis zichtbaar kunt maken op AFA-styling.nl

Gratis aanmelden

Neem de tijd om de onderstaande informatie in te vullen om je aan te melden. Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.

bottom of page