top of page
30wearschallange.jpg

Sustainable Styling Services

Personal Styling
Personal Shopping
Opleidingen
Trainingen Retail
Stylist inhuren

Mijn services als Sustainable Personal Stylist

Opleidingen en trainingen

Zoek jij een Sustainable Personal Stylist? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als expert op het gebied van Personal Styling help ik jou met de doorvertaling van jouw persoonlijke stijl naar een duurzame garderobe die daar naadloos bij past. Of het nu gaat om een duurzame manier van kleden, speciale styling op het vlak van personal branding, fotoshoots, of optredens en presentaties, ik zorg ervoor dat jij als beste voor de dag komt in een styling die jou op het lijf is geschreven. En dat altijd met de focus op duurzamere alternatieven.

 

Bij mij kun je terecht voor Garderobe management, Personal Styling, Imago coaching, Sustainable Shopping, kleur & figuur analyses, workshops,  trainingen en lezingen voor fashion retail of het inhuren van Personal Stylistes voor speciale events. En als je zelf het vak wil leren ben je welkom bij AFA mijn Sustainable Styling Academy.

Meer weten? Ik vertel je graag persoonlijk wat ik voor jou kan betekenen.

Ik denk graag met je mee, Victorien van Duuren

Personal Styling services

Opening DSFW 2023-39.jpg

Sustainable Personal Styling

Hoe ik werk

01

Intake

Personal styling gaat over jou, daarom is een intake de eerste stap die we zetten. In de intake bespreken we jouw wensen op het gebied van personal styling. Is jouw behoefte om je zakelijke styling als professional te versterken zodat je nog meer in je kracht staat of wil je gewoon een goede basis garderobe samenstellen zodat je altijd goed voor de dag komt. Samen bespreken we al jouw wensen zodat we een op maat gemaakt plan maken dat past bij jouw wensen.

02

Kleuranalyse

We starten met een diepgaande kleuranalyse. Welk kleurtype ben jij? Met mijn uitgebreide kleuranalyse laat ik je zien wat kleuren met je uitstraling doen. Welke kleuren jouw persoonlijkheid versterken en hoe je die kleuren als basis kunt samenstellen zodat je altijd optimaal voor de dag komt. Met de analyse heb je een geweldige basis om jouw perfecte garderobe samen te stellen.

03

Figuuranalyse

Iedereen heeft een eigen figuur. In de figuuranalyse kijken we naar de vormen en eigenschappen van jouw figuur. Wat maakt jou uniek, welke vormen kun je benadrukken en waar moet je rekening mee houden. Ik laat je zien en ervaren welke pasvormen en kledingstijl het beste past en je figuur versterken, hoe je stijlen combineert zodat je precies weet, ziet en voelt wat pasvormen met je doen. Met deze figuur analyse heb je behalve een passende maatvoering ook een perfecte basis om altijd het de beste pasvorm op jouw figuur te dragen.

04

Sustainable Personal Styling

Met jouw styling paspoort op basis van je kleur en figuur-analyse en jouw wensen voor styling gaan we aan de slag om de beste personal style voor jou te bepalen. Afhankelijk van je doel, kijken we naar welke kleding jij al hebt en of deze stukken passen bij je profiel. Je leert en ziet hoe je nieuwe combinaties kunt maken en als je jouw garderobe wilt uitbreiden ga ik voor je shoppen of gaan we samen op fashion styling pad. Mijn fashion styling is gericht op duurzame styling. Duurzaam in de zin van een langere levensduur van jouw garderobe, hergebruik zoals vermaken van stukken of het shoppen van kwaliteit vintage of 2e hands kleding of duurzame sustainable fashion merken.

Versterk je persoonlijkheid met de jouw beste personal style

Zorgeloos goed voor dag komen, zonder de stress.

Met personal styling beschik jij over een styling paspoort waarmee je altijd een sterke basis hebt voor jouw persoonlijk voorkomen, Of het nu gaat om jouw publicatie in dat magazine, die fotoshoot, dat TV optreden, of je dagelijkse zakelijke functie waarin je op je best wil verschijnen, met personal styling creëer jij een solide basis waarmee je altijd op je best verschijnt. Jouw garderobe is zo samengesteld dat je de beste combinaties van stukken maakt, waarmee je de seizoen moeiteloos doorkomt. Doordat je leert anders te combineren, kan je met minder stukken meer combinaties maken en draag je de kleding langer. Door keuzes te maken voor duurzame stukken en hergebruik draag je bij aan duurzaamheid.

Over mij

Victorien van Duuren

Als eigenaar en opleider van AFA| Sustainable Styling Academy leid ik Personal Stylisten op tot duurzaam fashion experts. Vanuit mijn bedrijf Yourbeststyle style ik zelf, voor individuen, speciale projecten en gelegenheden, van politici, BN-ers, zakenvrouwen en vrouwen die het verschil willen maken in hun persoonlijk voorkomen. Er is niets mooier dan mijn klanten te helpen zich op hun best te voelen met een stijl die hun persoonlijkheid versterkt.

Bekijk alle diensten op het gebied van Sustainable Fashion Styling

AFA | Sustainable Styling Academy | Yourbeststyle

manon8.jpg

Opleidingen   Sustainable Personal Styling

AFA_logo_RGB_FC.png
home_2.jpg

Personal Sustainable Styling & Sustainable shopping

AFA_logo_RGB_FC.png
IMG_4941 2.heic

Workshops & trainingen duurzame styling voor fashion retailers

AFA_logo_RGB_FC.png

Een greep uit klanten en samenwerkingen

bottom of page