QJ1A3551.JPG
AFA_coaching_logo.jpg

AFA coaching

van personal stylist naar succesvol ondernemer

Start in
September

AFA coaching van personal stylist naar succesvol ondernemer

Voor personal stylisten en imago coaches die een volgende stap willen zetten in het realiseren van groei met hun bedrijf.

Voor wie?

AFA coaching is gericht op personal stylisten die een volgende stap willen zetten in het realiseren van groei met hun bedrijf. Als je als personal stylist een zelfstandige onderneming hebt of wil beginnen, komt het ondernemen om de hoek kijken. Ondernemen is soms niet eenvoudig en bestaat uit successen en teleurstellingen. AFA coaching helpt jou bij het zetten van de juiste stappen om focus te houden op datgene dat je het allerliefste wil doen en bereiken. Samen met je business coach doorloop je jouw plannen, stel je je doelen voor succes en creëer je een plan van aanpak. Met dat plan van aanpak kan jij gericht gaan werken aan jouw succes als personal stylist. Jouw businesscoach helpt je gedurende de uitvoering van je plannen ook op persoonlijk vlak, bijvoorbeeld wanneer je merkt dat er drempels ontstaan die jou in de weg staan om je doelen te bereiken.

 

Hoe werkt het?

De AFA businesscoaching bestaat uit groepssessies en individuele coaching. Samen met collega personal stylisten doorloop je onder begeleiding van je coach de eerste 3 modules. Doordat we dat in groepsverband doen, leer je ook van de je collega stylisten. Je kunt samen ervaringen delen en tot mooie inzichten komen. Module 4,5 &6 gaan over jou als ondernemer en zijn gericht op je persoonlijke groei als ondernemer. Die modules volg je in 1:1 sessie met je coach.

 

Locatie

De modules 1 t/m 3 worden gegeven op de leslocatie van Angel Fashion Academy in Baambrugge centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar met het OV. De individuele sessies worden tevens ingepland in Baambrugge maar kunnen desgewenst ook online plaatsvinden. Indien door Covid omstandigheden praktijk bijeenkomsten niet mogelijk zijn, zal ook module 1 t/m 3 online worden gedaan.

 

Overige praktische informatie

De AFA business coaching van personal stylist naar succesvol ondernemer is gericht op personal stylisten die zelfstandig ondernemen en groei willen realiseren of gaan starten met een onderneming. De business coaching is geen opleiding maar helpt jou als ondernemer stappen te zetten om je doel te bereiken en tegenslagen te overwinnen. Naast de tijd die de bijeenkomsten opeisen, zal er tevens een huiswerkbelasting zijn om opdrachten te verwerken of informatie te verzamelen. Gedurende het business coaching traject schatten we dat in op ca. 4 uur per module.

Over Angel Fashion Academy

Angel Fashion Academy is al 12 jaar een begrip in het opleiden van personal stylisten en imagocoaches. De opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte deeltijdopleiding die persoonlijk en laagdrempelig is. We werken met kleine groepen op een leuke en gezellige locatie. De eigenaar van AFA (Victorien van Duuren) is tevens opleider, bijgestaan door een team van professionals uit het vak. Als personal stylist kent ze alle uitdagingen van het zelfstandig ondernemen.

Start Maart 2022 woensdag avond (vol)           
Module 1    Woensdag    9   maart    20:00-22:00
Module 2    Woensdag     23 maart    20:00-22:00
Module 3    Woensdag       6 april    20:00-22:00
Module 4 t/m 6    Op aanvraag  
     
           
Start April 2022 zaterdag ochtend   (vol)         
Module 1    Zaterdag    12 april    10:00-12:00
Module 2    Zaterdag    26 april    10:00-12:00
Module 3    Zaterdag      9 mei    10:00-12:00
Module 4 t/m 6    Op aanvraag  
     

Nieuwe sessies starten weer in September 2022   

Opleidingsinformatie

AFA coaching van personal stylist naar succesvol ondernemer

 

 

Kosten van de business coaching

Groepscoaching module 1,2 &3

4 avonden van 2 uur

Locatie: Angel Fashion Academy

€800,00

 

Individueel coaching module 4,5 &6

Strippenkaart 5 uur 1:1 coaching* €500,00

 

Totaal Businesscoaching                 €1.300,00

 

 

Losse coachinguren buiten of in plaats van de strippenkaart a 125,00 per uur.

 

De businesscoaching is onderdeel van AFA opleidingen (CRKBO erkend) en vrijgesteld van BTW

 

(Oud) studenten die een opleiding van AFA Angel fashion Academy hebben gedaan krijgen een korting van 30% op het business coaching programma.

Toelichting op de modules

 

Module 1: Opstarten / volgende stap in je bedrijf / diensten

 

  • Wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van je bedrijf

  • Wat is jouw onderscheidend vermogen

  • Wie is je doelgroep

  • Hoe bereik je je doelgroep

 

Module 2: Doelen stellen voor succes

 

  • Wanneer is jouw bedrijf succesvol

  • Welke concrete doelen stel je

  • Welke stappen ga je ondernemen

 

Module 3: Concreet plan van aanpak

 

  • Het opstellen van jouw strategisch actieplan

  • Hoe meet je je succes

  • Jouw pitch

 

Module 4 t/m 6:

 

Deze modules worden ingevuld op individuele behoefte van de deelnemer en worden 1:1 ingepland al naar behoefte.

Inschrijven

Neem de tijd om de onderstaande informatie in te vullen om je in te schrijven. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling en de wettelijke bedenktijd van 14 dagen na ontvangst daarvan. Na ontvangst van je gegevens nemen we eerst contact met je op voor een persoonlijke intake.

CRKBO_Instelling.jpg