top of page

Meekijken met een lesdag?

Bijgewerkt op: 18 jun. 2021


Tijdens de vakantieperiode van eind Juni tot begin september zijn er geen meekijkdagen. Maar als jij meer wil weten over de opleiding, neem dan even contact met me op dan geef ik je een persoonlijke uitleg online of per telefoon. Ik kan je dan voorbeelden tonen van het portfolio van afgelopen lesjaar en tevens al je vragen beantwoorden.

Je kunt contact opnemen via victorien@angel-fashion-academy.nl


Meekijkdagen (tijdens lesperiodes september - juni)

Ben jij geïnteresseerd in een van de opleidingen van Angel Fashion Academy, maar wil je eerst een indruk krijgen hoe wij werken? Dat kan ik me voorstellen! Een keuze voor een opleiding maken is best een stap. Daarom bieden wij je de gelegenheid om een keer mee te kijken bij een lesdag.


Hoe werkt het?

Momenteel is het meekijken alleen online mogelijk. Minder leuk, maar toch ook wel weer handig. Natuurlijk hopen we dat we snel weer fysiek bij elkaar kunnen komen. Als je wil meekijken meld je dan even hier beneden aan. Je krijgt van ons een bericht en een uitnodiging om een uurtje in te loggen op een interessant deel van de lesdag. De lesdagen zijn op donderdag.


Vrijblijvend

Het meekijken is gratis en geheel vrijblijvend, Wel vinden we het leuk (ook voor de studenten) dat je je even voorstelt in de groep. Het is leuk te horen waarom jij een opleiding in de fashion wil volgen. Natuurlijk krijg je ook gelegenheid je vragen te stellen.

127 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page