top of page

Volg een open lesdag bij AFA in juni

Juni open lessen

Ben je benieuwd naar wat de opleiding tot Sustainable Personal Stylist precies inhoudt?

Het kan lastig zijn om je een voorstelling te maken van deze unieke en boeiende studie. Jouw liefde voor kleur, mode en mensen heeft je waarschijnlijk al geleid naar de termen stijlcoach, stylist of personal stylist. Maar wat doet een sustainable personal stylist eigenlijk?


Als Sustainable Personal Stylist adviseer je jouw klanten op het gebied van kleur, figuur en stijl. Je helpt hen hun eigen stijl te ontdekken, welke pasvormen het beste bij hun figuur passen en welke kleuren hen het mooist staan. Door deze kennis kunnen ze voorkomen dat ze onnodige miskopen doen en kunnen ze hun garderobe perfect combineren.Maar als Sustainable Personal Stylist heb jij nog veel meer te bieden. Je adviseert niet alleen op het gebied van stijl, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Je bent bekend met duurzame stoffen en materialen en je kent de duurzame kledingmerken. In jouw advies maak je standaard gebruik van circulaire kledingalternatieven, zoals Preloved kleding, kledingverhuur en vintage items. Je begrijpt hoe je kleding kunt upcyclen en restylen, zodat het weer perfect past bij de stijl van de klant. Dit alles doe je op een verantwoorde, stijlvolle en fashionable manier. Want dat was toch waar jouw zoektocht begon?


Wil je een kijkje achter de schermen nemen? Haak dan deze maand aan tijdens een van onze open lessen. Ze vinden plaats op vrijdagen van 10:00 tot 15:00 uur.

Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,

Victorien van DuurenComments


bottom of page