top of page

Gratis Q&A met Hermien Buis, Fair Fashion fanatiekeling en blogger KouweKleren over duurzame kleding

Donderdag 22 april van 13:00-14:00 organiseert Angel Fashion Academy een Q&A met Hermien Buis van KouweKleren. Hermien vertelt over haar zoektocht naar een duurzamer leven in het algemeen en een duurzamere kledingkast in het bijzonder.


Op haar website kouwekleren.nl schrijft ze over oplossingen voor dingen waar ze zelf tegenaan loopt en wil anderen daarmee helpen in hun zoektocht naar een meer duurzame maatschappij. Zoals Hermien zelf schrijft; "Ik word blij van ontwikkelingen die de kledingindustrie duurzamer en eerlijker maken, van bevlogen ondernemers die het echt anders willen en durven doen en natuurlijk van een goede kringloopvondst hier en daar. Er is niet slechts één manier om je kledingkast te verduurzamen, maar er is wel voor iedereen een manier om daar stappen in te zetten, klein of groot. Daarover schrijven, delen en vragen beantwoorden vind ik een van de leukste dingen om te doen"Hermien Buis, blogger KouweKleren.nlInschrijven Q&Q

Wil jij meer weten over de aanpak van Hermien, haar speurtocht naar duurzaamheid, hoe ze dit toepast en hoe alles begon bij haar eerste vierkante meters van haar kledingkast?Schrijf je dan in voor gratis online Q&A op 22 april aanstaande van 13:00-14:00 en laat je inspireren over duurzame kleding, productieprocessen en tips voor duurzame en eerlijke kleding.
114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page