top of page

Diploma uitreiking personal stylist & imagocoach sustainable fashion

Wat een feestelijke afsluiting was het afgelopen donderdag. Vijf studenten van de jaaropleiding personal stylist & imagocoach sustainable fashion zijn welverdiend geslaagd voor hun examen.32 weken hebben ze hard gewerkt aan hun opleiding en afgelopen donderdag mochten ze hun werk presenteren aan de examencommissie. Altijd weer een spannend moment. En wat een geweldig mooi werk hebben de studenten afgeleverd. Ieder met een in eigen stijl ontwikkelde portfolio en presentatie boordevol creativiteit.Eigen stijl en focus op duurzaamheid

Tijdens de opleiding kunnen de studenten kiezen voor de sustainable fashion afstudeer richting. Hierbij richten ze zich op het gebruik van duurzame fashion. Het is geweldig om te zien dat alle studenten heel veel werk gemaakt hebben van het duurzaam stylen en zich daarmee onderscheiden als specialist in duurzame fashion.


De examenmiddag hebben we gezellig afgesloten met een officiële diploma uitreiking en een gezellige borrel na afloop.


Aan de slag als personal stylist

Met het diploma op zak kunnen de gediplomeerde studenten aan de slag als personal stylist, personal shopper, imagocoach of passen ze hun kennis toe op hun vakgebied of als zelfstandig ondernemer. Ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig welke richting ze kiezen en ga ze goed in de gaten houden. Eerdere studenten hebben fantastische stappen gezet als personal stylist of zelfstandig ondernemer.


Welverdiende vakante

Na een jaar hard werken en het afronden van de opleiding is het nu even tijd voor vakantie. Ik bedank alle studenten van dit opleidingsjaar voor hun inzet, gezelligheid en mooie resultaten en wens iedereen veel succes toe met hun passie voor fashion. Ook voor mij breekt nu de vakantieperiode aan, om in september weer te starten met de nieuwe opleidingen voor het lesjaar 2022-2023.


Dank en groetjes,

Victorien van Duuren

Angel Fashion Academy


30 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page