top of page

Diploma uitreiking 22 weken opleiding

Wat een feestelijk moment! De studenten van de opleiding Personal Stylist Sustainable fashion hebben vrijdagavond 11 maart hun diploma in ontvangst genomen!


Diploma na 22 weken hard werken

22 weken lang hebben ze hard gewerkt op weg naar hun diploma Personal Stylist duurzame mode en afgelopen vrijdag was het een spannende dag voor hen. In de ochtend was het officiéle examenmoment, waar de studenten voor de examencommissie hun portfolio toonden. En wat een mooie resultaten hebben ze behaald! Allemaal met prachtige cijfers geslaagd. In de avond vierden we in het bijzijn van familie dan de officiéle diploma uitreiking en sloten we de feestelijke uitreiking af met een drankje.


Eigen stijl en focus op duurzaamheid

De opleiding personal stylist sustainable fashion, draait naast het vak personal styling ook over het duurzamer maken van modestyling. Het was geweldig om te zien hoe deze studenten bezig zijn met duurzaamheid en dit toepassen in hun vakgebied.


Op weg naar duurzame fashion styling

Ik ben ontzettend trost op deze groep fijne en gedreven studenten die nu aan de slag gaan als Personal stylist sustainable fashion en wens ze heel veel succes en plezier bij het uitoefenen van hun vak!


Dankjewel! Jullie zijn toppers!

Groetjes, Victorien37 weergaven

Opmerkingen


bottom of page