top of page
QJ1A4877.JPG

Diploma uitreiking 22 weken opleiding 2022

Opleiding Personal stylist sustainable fashion

Wat een geweldig resultaat hebben de studenten van de korte opleiding geleverd. In 22 weken hebben ze hard gewerkt naar dat zo spannende moment van de Angel Fashion Academy examendag. Maar ze zijn allemaal geslaagd! En hoe! Ik ben ontzettend trots op deze kanjers!

QJ1A4837.JPG

Studie & inzichten

Gedurende de opleiding heeft elke student haar eigen stijl ontdekt en toegepast op de studie. Het is fantastisch om te zien hoe ieder zijn eigen stijl ontwikkelt en weet neer te zetten. Voor het examen dat wordt afgenomen door een examencommissie heeft iedere student een filmpje gemaakt over hun visie op styling en duurzaamheid. Tijdens het examen wordt gekeken naar de opgedane kennis tijdens de opleiding en de tussentijdse resultaten. Alle studenten hebben tijdens de opleiding naar de theoretische kennis ook veel ervaring opgedaan met styling sessies op modellen.

QJ1A4858.JPG

AFA styling

Ik hoop nog veel werk van deze stylisten te gaan zien in de toekomst! Iedere stylist krijgt overigens een vermelding op het styling platform van Angel Fashion Academy. Zo blijven we elkaar helpen en kunnen we het vak personal styling nog meer onder de aandacht brengen.

QJ1A4827.JPG

Diploma personal stylist sustainable fashion

Alle studenten zijn nu in het bezit van hun diploma personal stylist duurzame mode. Dit moment hebben we natuurlijk in het bijzijn van familie gevierd.

QJ1A4850.JPG

Duurzaamheid

Duurzaamheid in fashion styling staat centraal in de opleiding.Het is dan ook ontzettend gaaf om te zien hoe snel de ontwikkelingen gaan op dat gebied en hoe de studenten weten hoe ze hun styling echt duurzaam kunnen inzetten. Duurzame inzet varieert van zelfgemaakt kleding, kringloop, huren en lenen en hergebruik tot een bewuste keuze in materiaal gebruik en kwaliteit van nieuwe producten en stoffen. 

QJ1A4818.JPG

Personal styling kan beginnen!

Wat een leuke en goede groep studenten had ik voor de opleiding! Stuk voor stuk kanjers die nu met hun diploma op zak zichzelf personal stylist mogen noemen en zich verder kunnen gaan ontwikkelen in hun vakgebied. Ik wens ze daarbij allemaal heel veel succes! Dank voor jullie inzet, enthousiasme en creativiteit. Groetjes Victorien.

_MG_1833.JPG
bottom of page