top of page

Open dag 14 april. Wil jij Personal Stylist worden?

Heb jij de ambitie om personal stylist te worden. AFA [Angel Fashion Academy] organiseert op 14 april 2022 een open dag. Tijdens deze dag kan jij fysiek of online een deel van een lesdag gratis deelnemen. Je krijgt een inkijkje in het vak personal styling, maakt kennis met studenten die de opleiding volgen en hun werk laten zien. Op de dag zijn modellen aanwezig voor een echte stylingsessie en fotoshoot. Je kunt zelf aan de slag met het maken van een moodboard of met een kleur, figuur of stijlanalyse onder leiding van onze opleiders en studenten.


Dus wil jij in de toekomst aan de slag als personal stylist, sta je voor een carriere switch of wil jij je verder verdiepen in het vak modestyling, meld je dan aan voor deze leuke open dag. De opleidingen van AFA starten weer in September 2022. In 22 of 32 lessen van 1 lesdag per week kan jij je diploma personal stylist behalen. Met een diploma op zak kan jij aan de slag als zelfstandig personal stylist, personal shopper, als professioneel verkoper in de mode of verdiep jij je verder in het vak modestyling.


Datum: Donderdag 14 april 2022

Tijd: 11:00-14:00

Locatie: AFA studio: Prinses Beatrixstraat 32, 1396 KE Baambrugge (20 min van Adam/Utrecht) en goed bereikbaar met OV.

Deelname: Gratis

Mogelijkheid tot online deelname: Ja, geef dat even aan bij je aanmelding dan sturen we een link om direct te kunnen inloggen.




Praktische informatie over de opleiding

Angel Fashion Academy is al 12 jaar een toonaangevende opleiding in personal styling. Onze opleiding kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Je krijgt les in kleine groepen, dat maakt de opleiding leuk en laagdrempelig. We vereisen geen speciale vooropleiding. Als jij de ambitie hebt je verder te verdiepen in het vak modestyling ben je bij AFA aan het juiste adres. AFA opleidingen is CRBKO geregistreerd daarmee heb je zekerheid van de kwaliteit van de opleiding. AFA heeft zich gespecialiseerd in sustainable fashion styling. Dat betekent dat we ons richten op het gebruik van verantwoorde fashion en zo ook bijdragen aan meer duurzaamheid.





96 weergaven0 opmerkingen
bottom of page