top of page

“De opleiding aan de Angel Fashion Academy leerde me nóg beter kijken” - Anita Taks


Anita Taks is dol op mode, 50+ influencer op Instagram en runt haar eigen webshop Assessoir. Binnenkort opent ze naar verwachting ook een fysieke winkel. Daar kan zij haar kennis uit de Angel Fashion Academy direct toepassen.


Anita Taks is een vrouw die veel ballen tegelijk hooghoudt. Ze runt het bedrijf van haar overleden man, is 50+ influencer op Instagram en heeft een webshop waarin zij onder andere. tassen, jassen, jurken en sweaters verkoopt. “De grote items; dat vind ik mooi’’, begint Anita te vertellen. “Daarnaast zijn mijn items kleurrijk, stoer, vrouwelijk én stijlvol.’’


Mode heeft altijd Anita’s interesse gehad. En daar komt de Angel Fashion Academy om de hoek. “De opleiding aan de AFA is een mooie verrijking op de kennis die ik al had”, vervolgt Anita. “Wat het mij voornamelijk gebracht heeft, is dat ik nu nog beter heb leren kijken. Je kijkt niet alleen naar wat mooi is, maar leert écht kijken naar mensen. Kleding kan mensen echt een uitstraling geven. Het is mooi dat ik nu handvatten gekregen heb om hen beter te kunnen lezen. Hoe is hun figuur? Welke kleuren passen bij hen? Dat geeft mijn kennis een enorme verdiepingsslag.”Presentatie

Binnen de opleiding aan de Angel Fashion Academy is veel aandacht voor styling. “De presentatie van mode is heel belangrijk”, licht Anita toe. “Dat geldt zowel voor de presentatie van een winkel als voor een online webshop. De fotografie moet goed zijn. Hangt alles wel recht? Zit de make-up van de modellen wel goed? Wat is de beste opstelling? Die nieuwe kennis kan ik direct toepassen in mijn webshop van Assessoir.”


Dromen

Anita droomde altijd al van een eigen modezaak. Nu is die stap wel heel dichtbij. “Nog dit jaar hoop ik aan de voorzijde van onze zaak in hartje Tilburg een fysieke winkel te kunnen openen”, deelt Anita vol trots. “Dit is wat ik altijd gewild heb. Mijn bezoekers zijn uitsluitend welkom op afspraak. Ik wil hen een speciaal gevoel geven. Hier kunnen zij de items passen, combineren en zich laten adviseren. Ook daar komt mijn kennis van de opleiding terug. Dus ja, ik kan de Angel Fashion Academy zeker aanbevelen.”


Instagram: anita_taks36

77 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page