top of page

AFA coaching van personal stylist naar succesvol ondernemer start nieuwe module in maart 2022

Voor personal stylisten en imagocoaches die een volgende stap willen zetten in het realiseren van groei met hun bedrijf.

Goed nieuws! In Maart starten we met een nieuwe module coaching.


Voor wie?

AFA coaching is gericht op personal stylisten die een volgende stap willen zetten in het realiseren van groei met hun bedrijf. Als je als personal stylist een zelfstandige onderneming hebt of wil beginnen, komt het ondernemen om de hoek kijken. Ondernemen is soms niet eenvoudig en bestaat uit successen en teleurstellingen. AFA coaching helpt jou bij het zetten van de juiste stappen om focus te houden op datgene dat je het allerliefste wil doen en bereiken. Samen met je businesscoach doorloop je jouw plannen, stel je je doelen voor succes en creëer je een plan van aanpak. Met dat plan van aanpak kan jij gericht gaan werken aan jouw succes als personal stylist. Jouw businesscoach helpt je gedurende de uitvoering van je plannen ook op persoonlijk vlak, bijvoorbeeld wanneer je merkt dat er drempels ontstaan die jou in de weg staan om je doelen te bereiken.

Hoe werkt het?

De AFA businesscoaching bestaat uit groepssessies en individuele coaching. Samen met collega personal stylisten doorloop je onder begeleiding van je coach de eerste 3 modules. Doordat we dat in groepsverband doen, leer je ook van de je collega stylisten. Je kunt samen ervaringen delen en tot mooie inzichten komen. Module 4,5 &6 gaan over jou als ondernemer en zijn gericht op je persoonlijke groei als ondernemer. Die modules volg je in 1:1 sessie met je coach.

31 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page