alexi-romano-CCx6Fz_CmOI-unsplash_edited

Personal stylist & imagocoach

Be part of change

Met de deeltijdopleiding personal stylist en imagocoach kun je aan de slag als professioneel stylist. Je hebt alle kennis in huis om je klanten goed te adviseren op het gebied van kleur, figuur en stijl. Je weet precies wat je klant goed staat. Ook kun je jouw klanten adviseren op het gebied van imago en personal branding. Je kunt een imago versterken, maar ook compleet veranderen. Je kunt jouw klanten helpen met het maken van duurzame fashion keuzes. Daarnaast ontwikkel je een gedegen inzicht in fashiontrends en kennis van fashion en designers.

32 weken

5 uur per lesdag

Praktijk lessen

certificaat na examen

9 termijnen

start september 2022

Personal stylist & imagocoach

​Met het Angel Fashion Academy diploma Personal Stylist en imagocoach kun jij aan de slag als Personal Shopper, Visual Merchandiser, Imago Coach, Shopmanager, Stylist voor een magazine, of ga je aan de slag als personal stylist en imagocoach. Je helpt zo jouw klanten beter voor de dag te komen. Ook vormt de opleiding een goede basis om door te studeren aan het AMFI (Amsterdam Fashion Institute) Tijdens de opleiding kijken we naar jouw individuele wensen op het vlak van jouw toekomstplannen en houden we daar rekening mee.

In deze opleiding komen de volgende onderwerpen aan de orde;
Styling / Personal Shoppen / Imago Analyse / Imago coaching /Imago verandering / Personal Branding / Duurzaamheid / Vintage /Kleurenleer / Kleuradvies/ Figuurvormen- en verhoudingen / Figuuranalyse / Kledingstijlen / Trends / Modetheorie/ Modegeschiedenis / Bedrijf Starten. Als je kiest voor de duurzame “sustainable fashion opleiding” zullen bepaalde praktijk en kennisgerichte vakken speciaal worden ingericht op duurzaamheid.
Daarnaast ga je ook zelf actief aan de slag door minimaal 5 dagen stage te volgen gedurende de opleiding.

De deeltijdopleiding Personal stylist en imago coach start op 16 september 2021. In 32 lessen (1 dag per week) haal jij je diploma. De lessen bestaan uit lessen op locatie en beperkt online, afhankelijk van onder andere de situatie rondom Covid. Natuurlijk zorgen wij voor een veilige lesomgeving waarbij onze en jouw gezondheid centraal staat. De lessen volg je op de trainingslocatie in Baambrugge. Deze locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar in ca. 20 minuten van Amsterdam en 25 minuten van Utrecht. Wanneer je met de auto komt kan je gratis parkeren tegenover de leslocatie. De praktijkdagen starten om 10:00 en eindigen om 15:00. 

Je gaat 1 dag per week naar school, steeds op donderdag van 10.00-15.00. daarnaast moet je rekening houden met ongeveer 8 uur per week huiswerkbelasting. Dit huiswerk kan bijvoorbeeld zijn: een moodboard maken, shoppen, of research doen naar een duurzaam merk.

Studiekosten
De opleidingskosten 2022-2023 zijn bekend in oktober 2021. Dit bedrag is inclusief examengeld, lesmateriaal en inschrijfgeld. Bij inschrijving op de opleiding is altijd een aanbetaling vereist van €250,00 Pas na ontvangst van de aanbetaling is de inschrijving officieel. Het restant bedrag kun je betalen in 9 termijnen na aanvang van de opleiding.

Bijkomende kosten.
Tijdens de opleiding gebruik je materialen van Angel Fashion Academy. Wil je zelf materialen aanschaffen zoals kleurstalen dan dien je die zelf aan te schaffen. Ook kan het zijn dat je tijdens de opleiding een museum gaat bezoeken. Die kosten zijn niet inbegrepen in de kosten van de opleiding en dien je zelf te betalen.


 

Opleidingsinformatie

Personal Stylist & imago coach  - deeltijd
jaar opleiding


Start  
donderdag september 2022
 
10.00-15.00
 
Leslocatie: Baambrugge

32 lessen / 32 weken

Totale prijs van de opleiding schooljaar 2022-2023
N.N.B. tarieven 2022 zijn oktober 2021 bekend


Dit bedrag kun je in 9 termijnen betalen.

De leslocatie is gelegen in Baambrugge (20min van Amsterdam en Utrecht). Je kunt gratis voor de deur parkeren.


Vooropleiding?
Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Wel gaan we ervan uit dat je over een enorme passie voor mode beschikt en meerderjarig bent. Mocht je vragen hebben, neem dan even contact op.


Meekijken tijdens een les?
Dat kan. Laat het ons even weten dan. Momenteel kan dat alleen online ivm de COVID situatie. Stuur ons even een mailtje met je verzoek om mee te kijken.

Adres:

Prinses Beatrixstraat 32, 1396KE Baambrugge


Tip: Veel opleidingskosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Check daarvoor altijd: www.belastingdienst.nl