Personal Styling

scroll

Deeltijd jaaropleiding

Personal Styling &  Image Coaching

Personal Stylist en Imago Coach

Met deze jaaropleiding kun je aan de slag als professioneel stylist. Je hebt alle kennis in huis om je klanten goed te adviseren op het gebied van kleur, vorm en stijl. Je weet precies wat je klant goed staat. Ook kun je klanten adviseren op het gebied van imago en personal branding. Je kunt een imago versterken, maar ook compleet veranderen. Je kunt klanten helpen met het maken van duurzame fashion keuzes. Daarnaast heb je gedegen inzicht in trends en een goede kennis van fashion en designers. 

Opleiding

In de deeltijd opleiding Personal Styling & Image Coaching draait alles om persoonlijk advies: kleur, figuur, stijl en imago. Je leert hoe je adviezen kunt geven, een shopping plan opstelt, een wardrobe planning maakt en hoe je klanten kunt coachen bij het veranderen van het imago. Je krijgt les in kleine klassen van maximaal 8 studenten. Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. 

Vakken:

Styling / Personal Shoppen / Imago Analyse / Imago coaching /Imago verandering / Personal Branding / Duurzaamheid / Vintage /Kleurenleer / Kleuradvies/ Figuurvormen- en verhoudingen / Figuuranalyse / Kledingstijlen / Trends / Modetheorie/ Modegeschiedenis / Bedrijf Starten

Startdata:

14 September 2020 - lesdagen zijn steeds op donderdag van 10.00 -15.00 in Breda.

Je gaat een keer per week naar school, gedurende 32 lesweken. Je moet rekenen op ongeveer 8 uur per week huiswerkbelasting.

Stage

Je bent verplicht om minimaal 5 dagen stage te lopen, verdeeld over het gehele schooljaar. Onze ervaring is, dat een stage niet alleen heel leerzaam is, maar ook de kansen op een baan aanzienlijk vergroot. 

De stage regel je zelf. We krijgen wel regelmatig stage-aanvragen binnen, met name voor film en televisie. 

Toekomstperspectief

Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan jouw toekomst. Wat wil je? Wat heb je daarvoor nog nodig? Hoe ga je het bereiken? Samen bekijken we je plannen en we geven je advies hoe je deze plannen kunt verwezenlijken. Ook na het behalen van je diploma kun je bij ons terecht voor loopbaanadvies.

Toekomstig beroep

We zien dat studenten in zeer uiteenlopende beroepen terechtkomen:

Personal Shopper, Visual Merchandiser, Imago Coach, Shopmanager, Stylist voor een tijdschrift. Anderen kiezen ervoor om door te stromen naar een opleiding aan het AMFI.

Kijk hier om te voorbeelden te zien van oud-studenten.

Stage

Studiekosten

De opleiding kost €3295,-. Dit bedrag is inclusief btw, examengelden, lesmateriaal en inschrijfgeld. Dit bedrag kun je in 9 termijnen voldoen.

Museumbezoek tijdens de opleiding dien je zelf te betalen. Dit zal, afhankelijk van het aanbod, 1 tot 2 keer per jaar zijn.

Studiekosten

Meeloopdag​

We houden geen speciale open dag. Om echt een goed beeld te krijgen van de opleiding kun je altijd een dag meelopen met de studenten. Je kunt met de studenten praten, je maakt een echte les mee en je krijgt de kans om al je vragen te stellen aan de docenten.

 

Meld je aan voor een van onze gratis meeloopdagen: ivm met corona hebben we nu even geen meeloopdagen gepland. Zodra er meer duidelijkheid is, vind je de meeloopdagen op de site.

aanmelden meeloopdag

Inschrijven

Inschrijven voor de opleiding doe je via het inschrijfformulier 

Open Dag

CONTACT 

ADDRESS

Spoordijk 17

3534 BD Utrecht

Wij gaan verhuizen naar Breda in september 2020!!

OPENING HOURS

Mon - Fri :

10:00 - 17:00

CONTACT US

06 47 61 27 23

© 2018 by Angel Fashion Academy

Kies je opleiding of workshop

Deeltijd

Opleidingen

Modestyling