Trustpilot
top of page

Deeltijdopleidingen
Personal stylist
en imagocoach

Wil jij aan de slag in de mode als personal stylist en imagocoach? Wil jij personal shopper worden of je verdiepen in sustainable fashion? Dan ben je bij Angel Fashion Academy aan het juiste adres. Bij ons volg je een deeltijdopleiding in 22 of 32 weken en daarna kan je met een diploma op zak aan de slag als specialist. AFA kenmerkt zich al ruim 12 jaar door een persoonlijke aanpak in opleidingen, 1 lesdag per week op een fijne locatie in een gezellige sfeer en kleine groepen. 

Schermafbeelding 2021-09-20 om 11.14.44.png

In 22 weken je diploma Personal Stylist halen? Schrijf je nu in voor de start op 4 maart. 1 lesdag per week en haal voor de zomer nog je diploma. Kleine groepen praktijkles, gezellig en leuk. Meer weten? Bel, mail, app of chat.

Onze opleidingen studiejaar 2022-2023

Duurzaamheid in fashion staat centraal bij Angel Fashion Academy. Daarom zijn alle opleidingen gericht op verantwoorde fashion. Je leert naast de basis technieken dus ook hoe we op een verantwoorde wijze met fashion kunnen omgaan, op het gebied van vintage kleding en duurzame materialen. 

drew-graham-cTKGZJTMJQU-unsplash (1)_edited.jpg

Start 4 Maart 2022

22 weken

1 dag/week

In 22 weken wordt jij met deze deeltijdopleiding opgeleid tot personal stylist in duurzame mode. Met deze opleiding van 1 dag per week, kan jij aan de slag als zelfstandig personal stylist, personal shopper of specialist in de mode-advies branche. Je leert alles over het adviseren van jouw klanten op het gebied van kleur, figuur en stijl, materiaal gebruik en modegeschiedenis. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven daarom leer je hoe je verantwoord om kunt gaan met fashion. Een specifieke vooropleiding is niet vereist, een dosis passie voor fashion wel.
Lees meer over deze deeltijdopleiding

jonathan-borba-48Q7gfWXscs-unsplash.jpg

Kijk mee met een les

Start

septemer

2022

Na deze deeltijdopleiding van 32 weken kun je aan de slag als personal stylist en imagocoach in duurzame mode. Je hebt alle kennis in huis om je klanten goed te adviseren op het gebied van kleur, figuur en stijl. Je leert werken met duurzame materialen, zodat jij specialist wordt en aan de slag kunt als personal stylist en imagocoach in duurzame mode. Deze opleiding van 1 dag per week is voor iedereen geschikt die werkt in de mode-advies branche, aan de slag wil als personal shopper of als professioneel fashion stylist. Als imagocoach gaat jouw expertise nog een stap verder. Een specifieke vooropleiding is niet vereist, een dosis passie voor fashion wel. Lees meer

opleiding mode
PERSOONLIJK
CRKBO_Instelling.jpg

Persoonlijk Onderwijs

Angel Fashion Academy heeft al 12 jaar ervaring in het opleiden stylistes en imagocoaches. Onze opleiding kenmerkt zich door een informeel en persoonlijk karakter. Door de afwisseling van praktijklessen of opdrachten en theorielessen blijft de opleiding leuk en inspirerend om te volgen.

opleiding mode
EXPERTISE
CRKBO_Instelling.jpg

Les van Experts

Je krijgt les van professionals uit het vakgebied. Iedere docent heeft ruime ervaring in het vak en geeft les vanuit zijn eigen expertise. Regelmatig hebben we gastdocenten die met passie vertellen over hun specialisme. Op deze pagina maak je kennis met het team

Modestyling thuisstudie.jpg
CENTRAAL
CRKBO_Instelling.jpg

Centraal gelegen 

Onze leslocatie voor de opleidingen  is centraal gelegen in Baambrugge, 20 minuutjes van Amsterdam en Utrecht. Met het OV zijn we goed te bereiken. Gratis parkeren bij de leslocatie in het mooi gelegen groene Baambrugge.

team met passie 

IMG_0237.jpg

Victorien

Eigenaar en opleider

corrie angel fashion academy6-crop-u3893

Corrie

Oprichter en opleider

portret_edited_edited.jpg

Yvonne

Stijladviseuse

7-0_edited.jpg

Charlotte

Fashion& foto stylist

image003.jpg

Kim

Personal stylist

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page