Het Team

De experts die jou alles kunnen leren over Fashion!

Victorien van Duuren is owner van de Angel Fashion Academy. Nadat ze met veel passie de opleiding tot personal styling en imago coach heeft gevolgd bij AFA is ze succesvol gestart als personal styling coach. In 2021 heeft ze de opleiding overgenomen van Corrie Angel, die AFA meer dan 10 jaar geleden is begonnen. Corrie is nog steeds betrokken bij AFA en geeft ook nog steeds met veel passie en kennis les.

corrie angel fashion academy6-crop-u3893

Corrie Angel is founder van de Angel Fashion Academy. Met een achtergrond als kleuradviseuse en styliste voor fotoshoots is ze tien jaar geleden begonnen met de AFA om haar kennis door te geven aan een nieuwe generatie.  

Yvonne Fick

Yvonne Fick is kleur en stijladviseuse voor zowel de zakelijke als de persoonlijke markt. Duurzaamheid is voor Yvonne erg belangrijk. Ze zal daar met haar adviezen dan ook altijd rekening mee houden. www.stylestudio32.nl

Charlotte Huleu

Charlotte Huleu is behalve fashion stylist ook fotostylist en visagist. Ze is dan ook van vele markten thuis. Ze werkt op vele fronten en is de laatste tijd vooral actief binnen de televisie en filmwereld in Belgie. 

image003.jpg

Kim Meijers is een bevlogen stijl- en imago-adviseur voor onder andere zakelijke klanten en bedrijven. Van kleuradvies tot shopping en trainingen. www.kimmeijers.com