Het Team

De experts die jou alles kunnen leren over Fashion!

Corrie Angel is founder van de Angel Fashion Academy. Met een achtergrond als kleuradviseuse en styliste voor fotoshoots is ze tien jaar geleden begonnen met de AFA om haar kennis door te geven aan een nieuwe generatie.  

Esmée Angel is cultuurwetenschapper met een specialisatie in mode en fotografie en al jaren verbonden aan de Angel Fashion Academy. Esmée geeft les in modegeschiedenis en geeft de hele opleiding Styling&Fotografie.

Yvonne Fick is kleur en stijladviseuse voor zowel de zakelijke als de persoonlijke markt. Duurzaamheid is voor Yvonne erg belangrijk. Ze zal daar met haar adviezen dan ook altijd rekening mee houden. www.stylestudio32.nl

Charlotte Huleu is behalve fashion stylist ook fotostylist en visagist. Ze is dan ook van vele markten thuis. Ze werkt op vele fronten en is de laatste tijd vooral actief binnen de televisie en filmwereld in Belgie. 

Kim Meijers Kim is een bevlogen fashion stylist. Ze geeft kleur- en stijladviezen, werkt als personal shopper en geeft workshops over deze onderwerpen. www.kimmeijers.com

CONTACT 

ADDRESS

Spoordijk 17

3534 BD Utrecht

Wij gaan verhuizen naar Breda in september 2020!!

OPENING HOURS

Mon - Fri :

10:00 - 17:00

CONTACT US

06 47 61 27 23

© 2018 by Angel Fashion Academy

Kies je opleiding of workshop

Deeltijd

Opleidingen

Modestyling