top of page

Het Team

De experts die jou alles kunnen leren over Fashion!

IMG_0237.jpg

Victorien van Duuren is eigenaar en opleider van Angel Fashion Academy. Nadat ze met veel passie de opleiding tot personal styling en imago coach heeft gevolgd bij AFA is ze succesvol gestart als personal stylist & imago coach. Victorien heeft de opleiding overgenomen van Corrie Angel, die AFA meer dan 12 jaar geleden is begonnen. Corrie is nog steeds betrokken bij AFA en geeft ook nog steeds met veel passie en kennis les.

corrie angel fashion academy6-crop-u3893

Corrie Angel is founder van de Angel Fashion Academy. Met een achtergrond als kleuradviseuse en styliste voor fotoshoots is ze twaalf jaar geleden begonnen met de AFA om haar kennis door te geven aan een nieuwe generatie.  

Charlotte Huleu

Charlotte Huleu is behalve fashion stylist ook fotostylist en visagist. Ze is dan ook van vele markten thuis. Ze werkt op vele fronten en is de laatste tijd vooral actief binnen de televisie en filmwereld in Belgie. 

image003.jpg

Kim Meijers is een bevlogen stijl- en imago-adviseur voor onder andere zakelijke klanten en bedrijven. Van kleuradvies tot shopping en trainingen. www.kimmeijers.com

bottom of page