top of page

€1.000,- korting*

Op AFA opleidingen Personal styling opleidingen

Geen STAP budget maar korting

Als particuliere opleiding vallen wij niet onder de UWV STAP budget regeling. Bij AFA ontvang je daarom nu een uitzonderlijke korting van €1000,- op jouw volledige opleiding voor studiejaar 2022-2023. Hiermee stimuleren wij de arbeidsmarkt in de vorm van professioneel opgeleide fashion stylisten

Vraag je korting snel  aan

Vraag eerst de korting aan via het formulier. . De korting is geldig voor lesjaar 2022-2023 op de opleiding Personal stylist sustainable fashion & Personal stylist en imagocoach sustainable fashion bij inschrijving voor 19 augustus 2022. Er is maar beperkt plaats. Geef bij inschrijving aan dat je een kortingsbon hebt ontvangen.

Download de kortingsbon t.w.v. €1.000,- uitzonderlijke korting op je opleiding voor 19 augustus

Actievoorwaarden. Deze actie is alleen van toepassing op opleidingen studiejaar 2022-2023 die in september starten en alleen na aanmelding en inschrijving voor 19 augustus 2022. De korting is niet van toepassing op opleidingen van eerdere jaren en dient als compensatie van het STAP budget. Studenten kunnen voor AFA opleidingen geen STAP aanvragen omdat wij een particuliere opleiding zijn. Met deze uitzonderlijke korting bieden we studenten dus de mogelijkheid tegen een gereduceerd tarief de opleiding te volgen. Het staat AFA vrij de actie te beëindigen wanneer de opleiding (aantal cursisten wordt overschreden) 

drew-graham-cTKGZJTMJQU-unsplash (1)_edited.jpg

Vraag je korting aan

Naar welke opleiding gaat je interesse uit?

Dank voor je aanvraag. Je ontvangt een email met informatie

bottom of page